Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische groep mensen, jong en oud, die vanuit verschillende invalshoeken willen bijdragen aan duurzame en natuurlijke manieren van leven.

 

jairus_pass

Naam: Jaïrus

Achtergrond: internationaal water management, klimaatverandering, landbouw.

Passie: Ik word blij van in de natuur zijn. Blij van samen met anderen een mooie plek creëren. Ik heb een passie voor duurzaamheid, in bouwen, permanente landbouw, en landgebruik. Ik ben iemand die van nature werkgebieden met elkaar wil verbinden om zo het beste eruit te halen. Het maakt me blij dat wij met dit project een duurzame proeftuin kunnen maken, die hopelijk aanstekend werkt

 

 

hulpindetuin-hovenier-matthijsbrandsma

Naam: Matthijs

Achtergrond: Luchtvaarttechniek, poly-energetische therapie, biologische landbouw, verhalen verteller, energetisch tuinontwerper, stralingsdeskundige, hovenier.

Passie: Ik werk graag met mijn hart en in verbinding met andere mensen. Daarbij vind ik het heerlijk om buiten te zijn, dat helpt mij om mijn eigen energie te laten stromen en creatief bezig te zijn.
Van mooie plekken wordt ik blij, waar de tijd even stilt voelt te staan en waar verbinding is met het hele leven. De uitdaging voel ik op de grens tussen materie en energie, op de combinatie van vormgeven met je gevoel en met je handen. Het gevoelsmatige maak ik graag tastbaar met woorden, vormen en planten…

 

tts

Naam: Tiego, Thirza en Sverre

Achtergrond: Wij zitten op een democratische school, waar we zelf aangeven wat we willen leren. Alles gaat sociocratisch.

Passie: We spelen graag met elkaar en met vriendjes en vriendinnetjes. Op dinsdag zitten we allebei op turnles. We houden van knutselen en van lekker buiten spelen en op blote voeten lopen.

 

 

 

elize

Naam: Elize

Achtergrond: juf basis onderwijs, verhalen verteller, clown

Passie:
In het spelen, leren en werken samen met kinderen, ligt mijn passie. Ik vind het heerlijk om samen dingen te ontdekken, nieuwe dingen te leren en creatief bezig te zijn. Lekker zingen, kleien, clownen, lezen, spelletjes doen. En om mooie natuurlijke dingen creëren met elkaar, ons gezin en de mensen om ons heen.
Ik vind het fijn om de kinderen een basis vol vertrouwen, natuur, spelend leren, enthousiasme, fantasie en creativiteit mee te geven. Dingen die we met elkaar kunnen creëren en meegeven, onder andere door de diversiteit aan personen, leeftijd en interesses. Leren van het leven van en met elkaar. Dat lijkt mij mooi om met elkaar te bereiken en doen!

 

marinde3

Naam: Marinde

Achtergrond: creatief therapie, gastvrouw

Passie: ik zoek naar de harmonie in het leven en word me meer en meer bewust dat het bestaan een wonderlijk geschenk is. Ik ben er van overtuigd dat iedereen hieraan een unieke bijdrage kan leveren en dat we zo meer eenheid en schoonheid kunnen creëren. Ik voel mij het meest in mijn element wanneer ik kan zorgen en verzorgen. In de buitenlucht zijn en samen creëren maakt me happy. De magie zit in de verwondering!

 

peterNaam: Peter

Over mij: 63, opa, vader, werk nog deels bij de belastingdienst, deels afgekeurd vanwege MS, vrijwilligerswerk bij rozenkruisers.

Passie: Nog één keer wat leuks, moois, goeds doen met een boeiende groep mensen. Iets van duurzaamheid neerzetten aan het begin van het nieuwe tijdperk.