Beste vrienden en belangstellenden van Samenbeleving,

Uitnodiging 24 juni en 15 augustus!
Deze keer geen uitgebreide nieuwsbrief, maar wel twee data van dagen waarop we je van harte willen uitnodigen om die met ons mee te beleven. We komen graag in contact met serieuze belangstellenden die mee willen werken/denken in ons project of willen ontdekken of je met ons wilt leven en wonen.

  • Op zondag 24 juni hebben we een twee-wekelijkse ontmoeting met besprekingen en gezellig samenzijn. ’s Middags vanaf 13.00 uur ben je welkom om nader kennis te maken en mee te werken.

 

  • Half augustus zijn we in Limburg voor een midweekje. Yes! Ons 4e meerdaagse verbindingsmoment met elkaar.  Er is op woensdag 15 augustus van 14.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur ’s avonds plek voor 10 extra gasten. Tijdens de zomer doen we vast inspiratie op voor een interessante en gezellige middag voor, door en met elkaar. Verdere informatie volgt als je je opgeeft.

Als je wilt komen op één van de dagen, geef je dan op via Elize  (info@samenbeleving.nl)

Hartelijke groet van ons allemaal,
en een heerlijke zomer toegewenst,

de Samenbelevers
Nieuwsbrief juni 2018